Invigning av Piratlekplats ”skepp ohoj”

” åh det är bara regn hos mig”…

Passande låt för den stora dagen när vår senaste lekplats skulle invigas. Hela April och fram till denna dagens datum hade nederbörden varit minimal men när undertecknad får bestämma datum, som jag fick höra, då kan det bara gå fel…

ELLER inte.

För vilket barn är rädd för lite vatten. Strax efter tre började den ena familjen efter den andra trilla in för att värma sig med en grillad Hamburgare med läsk. Vissa var så hungriga så de tog två. Men det var ju meningen att vi skulle ha trevligt och trevligt blev det för oss som var med. Efter ett kort invigningstal och blandklippning lekte barnen medans sopbubblorna flög, regnet öste ner och vi i styrelsen ändock ansåg att det blev en lyckad men blöt tillställning.

Tack för uppslutningen alla som kom. Ett extra stort tack till Gunnar Hoffsten som passade på att ta flera bilder samt de i styrelsen som lade till en del därtill.