Nyheter Maj

Byte av VVB

Styrelsen har fattat beslutet att byta de varmvattenberedare som aldrig är utbytta. Förfrågningsunderlag är framtaget av Riksbyggen i samarbete med styrelsen. Tanken är att utbytet ska ske mellan augusti 2022 och maj 2023. Förfrågningsunderlaget är på ”räkning ” hos ett antal VVS bolag. Mer info kommer. 

Äckretorget

På den extra stämman beslutades det att det ska anläggas en grillplats och en boulebana med tillhörande sittplatser vid Äckretorget som vi numer kallar platsen för (fd Trekanten). Arbetena kommer att utföras ihop med ”återställningen”. Riksbyggen har redan börjat med planeringen för detta. 

Kärran

Bokningen av vår populära kärra har Riksbyggen gjort om och numer ska det göras via en app som heter Hemshare. Appen Hemshare finns för nedladdning utan kostnad på Google Play eller App Store. Vi tycker den nya bokningsmodellen har flera brister, så vi tittar på alternativa lösningar, vid problem så får ni kontakta Peter via tel: 070-2536113 som lovat att hjälpa till.

De tjänster som säljs via appen är helt fristående från vår förening, dvs de betalas av den boende som bokar en tjänst. 

Asfaltering

Asfalteringslagning på området kommer att utföras senare i sommar.

Takentreprenaden

Under vecka 21 tom. 23 kommer kontroll av infästningar till takpannor att utföras på samtliga hus, se separat info ni fått i brevlådan. Frågor kontakta Ulf Lindahl 035-159058 Riksbyggen Bygg.

 

Aktuell informationen finns alltid på vår hemsida

 Fortsatt trevlig Vår önskar

Styrelsen gm Ordf. för Varbergshus nr 5 Maj 2022