Att bo bra

Att bo bra

När du väljer bostad väljer du också till en viss del hur du vill leva. Det är stor skillnad på livet du lever i ett stort hyreshus bland massor av andra hyresgäster och livet du lever på landet i en liten stuga. Hos oss hamnar du någonstans mitt emellan.

 

Radhus eller lägenhet

Vilket du än väljer får du både gemenskap och avskildhet. Husen är grupperade runt mindre gårdar och utmed små vägar på varje sida om en central ”bygata”. Du har din egen uteplats, här är grönt, luftig, trivsamt och lite på landet-känsla fast du bara befinner dig ca två kilometer från Varbergs centrum.

 

Vänligt och nära

Området är bilfritt, för barnens skull, och du har nära till det mesta du kan tänkas behöva, Skolor, simhall, gym, tennishall, ridskola, fotbollsplan, dagis, bank och affär når du snabbt och lätt till fots eller på cykel. Här finns även ett kvartershus med samlingslokal, bastu och solarium. I utkanterna av området finns busshållplats.

 

Naturen inpå husknuten

Brunnsbergsskogen ligger alldeles intill och väntar på att upptäckas och där finns härliga strövområden, motionsslingor och möjlighet att åka skridskor på vintern. Sommartid är strandtid i Varberg, och med bara tre kilometer till havet kan du bada så ofta du vill.

 

Till och från

Om du pendlar eller kör bil ofta ligger E6:an nära och lättillgängligt, och på området finns fina avgiftsfria parkeringsmöjligheter. Tar du hellre bussen finns hållplatser på bekvämt avstånd.

 

Ett boende för alla åldrar
Yngre och äldre, med barn och utan barn. Här är trivsamt och tryggt. Bostadsrättsföreningen har god ekonomi och renovering och underhåll sker fortlöpande utan att föreningen behöver låna pengar. Eftersom fastighetsskötsel, snöröjning och underhåll av alla gemensamma ytor ingår behöver du bara ta hand om din egen lilla täppa, och det är ju oftast bara roligt