Second hand och släpkärra

Som vi redan tagit upp i Äckrebladet kommer den 7 juli Second hands lastbil stå parkerad på området för det som vill skänka hela och säljbara saker och kläder. För de som inte kan denna dag finns möjlighet att mellan den 1-7 juli ställa in saker i det garage där släpkärran brukar stå. De som under denna tid vill boka släpet kan göra det som vanligt men den kommer att stå parkerad utanför på parkeringsplatsen. Nyckeln till låset hänger precis innanför garageporten till släpkärran. Var noggrann med att låsa kärran efter användning och ställa in tillbehören i garaget.

Tänk på att enbart skänka saker som Second hand vill ta med, resten kommer att bli liggande och då måste vi i styrelsen komma på en åtgärd för dessa prylar vilket kan kosta oss i föreningen en slant.

Vid frågor angående vad som kan skänkas kommer det att finnas en förteckning inne i garaget eller så frågar man antingen undertecknande eller Calle. Exempelvis tas inte vitvaror emot.